Termeni și condiții

Site-ul 26puncte.ro ofera gratuit servicii de pregatire pentru examenul auto. Site-ul va fi denumit in continuare aplicație.

26puncte.ro nu este afiliat în nici un fel cu Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vechiculelor sau cu departamente din cadrul Poliției Române.

În momenul autentificării/înregistrării (cu email, Facebook sau Twitter), acceptați să vă supuneți acestor Termeni de Utilizare ai site-ului, indiferent de secțiunea pe care o vizitați în site sau de acțiunea pe care doriți să o întreprindeți prin intermediul paginilor și acceptați posibilitatea ca pe viitor acești termeni să se modifice, fără vreun anunț prealabil.

26puncte.ro nu va fi considerat responsabil pentru orice încălcare a acestor Termeni de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu conținutul prezentului document vă rugăm să nu vă înregistrați pe acest site și să nu îi utilizați serviciile, oricare ar fi acestea. Vă rugăm ca de fiecare dată când reveniți pe acest site să verificați dacă Termenii de Utilizare au fost modificați.

Accesul dumneavoastră la acest site desemnează acordul cu Termenii de Utilizare prezentați în acest document. Accesul neautorizat, distribuția, reproducerea, copierea, restransmiterea, publicarea, vânzarea, utilizarea comercială sub orice formă, sau oricare alt tip de transfer a oricărei părți din site-ul 26puncte.ro, inclusiv dar fără a se limita la acesta, tot conținutului, serviciile, produsele digitale, facilitățile contului sunt prin prezență strict interzise.

Limitarea răspunderii

26puncte.ro nu poate garanta implicit sau expres, pentru conținutul de pe site sau pentru conținutul oferit de partenerii săi.

De asemenea, 26puncte.ro nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al conținutului ori serviciilor furnizate de site, faptul că sistemele informatice sau programele folosite pentru afișarea sau transmiterea informației pe site sau in orice altă formă nu conțin viruși ori alte surse distructive de cod sau alte proprietăți distructive.

Prin prezență sunteți de acord să exonerați de răspundere site-ul 26puncte.ro pentru orice acțiune judiciară sau extrajudiciară, care provine ca urmare a neutilizării corecte sau frauduloase a site-ului.

Schimbarea termenilor si conditiilor

26puncte.ro poate revizui acesti termeni oricand considera necesar, facand publice actualizarile in aceasta pagina. Va rugam sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a citi termenii și condițiile, deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a acestor servicii reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Ultima actualizare: 22.08.2020
Chestionare auto 2021
26puncte.ro te ajută să te pregătești pentru examenul auto. Pe acest site găsești mediu de învățare, chestionare online, statistici evoluție și multe alte unelte pentru a te pregăti!
Get it on Google Play