Semnalele polițistului rutier
Indicatoare si marcaje rutiere explicate. Invata indicatoarele rutiere pentru a putea lua examenul auto!
Intrebari salvate
Salvează întrebările pe care vrei să le înveți
Întrebările salvate vor apărea în pagină ta de întrebări salvate.
Vei avea un chestionar format doar din întrebările salvate de tine.
Atentie oprire
Semnifica oprire pentru toti cei care se apropie (vehicule si pietoni) mai putin cei care nu o pot face in siguranta. Cei care au patruns deja in intersectie isi continua deplasarea cu atentie marita.
Atentie oprire
Oprire
Semnifica oprire pentru cei care circula din directia (directiile) intersectate de bratul (bratele) intinse. Dupa ce a dat acest semnal, politistul poate cobori bratele, aceasta insemnand oprire pentru cei din fata sau din spate.
Oprire
Oprire
Bratul drept orizontal semnifica oprire pentru vehiculele care vin din spatele politistului; pot trece cei care vin din fata si din lateral.
Oprire
Oprire
Bratul stang orizontal semnifica oprire pentru cei care vin din fata politistului; pot trece cei care vin din spate si din lateral.
Oprire
Oprire
Bratele in prelungirea corpului (pozitia de drepti), indica "Oprire" atat pentru participantii la trafic care se apropie de intersectie indiferent de directia din care circula cat si pentru cei surprinsi in intersectie de acest semnal ( semnalul este similar cu lumina de culoare rosie a semaforului).
Oprire
Oprire
Balansarea cu bratul, pe verticala, a unui dispozitiv cu lumina rosie sau a bastonului reflectorizant noaptea semnifica oprire pentru cei spre care este indreptat dispozitivul.
Oprire
Balansarea pe verticala
Balansarea pe verticala a bratului semnifica "Reducerea vitezei";
Balansarea pe verticala
Mariti viteza
Rotirea vioaie a bratului semnifica "Marirea vitezei" si "Grabirea traversarii drumului de catre pietoni
Mariti viteza
Oprire
Oprire
Reduceti viteza
Reduceti viteza
Oprire
Oprire
Semnalele politistului din masina de politie
Balansarea bastonului reflectorizant sau a bratului semnifica oprire: a) dat din partea dreapta a vehiculului politiei - pentru cei din spate; b) dat din partea stanga a vehiculului politiei - pentru cei din fata sau cei care circula pe banda/benzile din stanga in acelasi sens.
Semnalele politistului din masina de politie
Top întrebări greșite examen DRPCIV
Top întrebări greșite examen DRPCIV
Cele mai grele întrebări la examenul DRPCIV cu explicații și variantele corecte. Acest top conține răspunsurile utilizatorilor din ultimele 24 de ore!
Statistici evoluție
Statistici evoluție
În această zona vor apărea informațiile legate de progresul tău în procesul de pregătire pentru examenul auto.
Chestionare auto 2024
26puncte.ro te ajută să te pregătești pentru examenul auto. Pe acest site găsești mediu de învățare, chestionare online, statistici evoluție și multe alte unelte pentru a te pregăti!
Download on the App Store Get it on Google Play